Dubbel tur gav storvinst

För att vinna en stor vinst krävs en hel del tur. Det var precis vad kvinnan som vi skriver om i den här artikeln hade. Hon hade till och med dubbel tur eftersom hon först slängde sin lott, hittade den igen och sedan vann 1 miljon kronor.

447621-coins

Mycket inom spel handlar om skicklighet och att veta vad man håller på med, men den större delen av spel handlar faktiskt om tur. För att kamma hem storvinsten på lotto, triss eller en spelmaskin gäller det helt enkelt att spela vid rätt tillfälle och ha tur. Sedan har självklart vissa mer tur än andra. I Aftonbladet kan man läsa om en kvinna som haft en extrem tur och därmed kammat hem en storvinst på Bingolotto.

Slängde sin vinstlott

I artikeln kan man nämligen läsa om att kvinnan hade dubbel tur eftersom hon först kastade bort sin lott och sedan hittade den och vann pengar. Kvinnan hade nämligen rättat sin lott på nätet och såg bara att hon vunnit 20 kronor på sms-spel. Därför slängde hon lotten i pappersåtervinningen. Dagen efter fick hon dock ett samtal från de på Bingolotto eftersom de sett att hon vunnit ett finalspel och skulle få vara med i tv. När hon kom på att hon slängt lotten var hon tvungen att leta fram den direkt och hittade turligt nog den.

Vann 1 miljon kronor

När hon sedan fick genomföra sitt spel i Bingolottos studio hade hon återigen tur. Hon kammade nämligen hem en vinst på en miljon kronor. För pengarna ska hon nu åka på en lyxig resa och de pengar som blir över ska hon spara för att göra något annat roligt för.